Paul Marsman Group
Professioneel

 

 

Enkele medewerkers en partners gingen met (vroeg)pensioen. Een reden ermee te stoppen en als vrijwilligers organisatie verder ye gaan. Dit riep weerstand op bij trouwe klanten en opdrachtgevers. Na uitvoerig beraad tussen de overgeblevenen is besloten in een afgeslankte vorm door te gaan, maar dan naast de al begonnen vrijwilligersorganisatie. Deze organisatie zal dus nog een tijdje beschikbaar zijn voor de dingen die u van ons gewend was. 

 

 

PMG enkel witte achtergrondPaul Marsman Group (PMG) is een jonge dynamische organisatie met een gemotiveerde groep aan medewerkers en partners. Ontstaan door en dankzij zeer ruime en uiteenlopende expertises en ervaringen van de oprichter(s) en partners te bundelen.

PMG heeft zich tot doel gesteld om op verschillende terreinen haar afnemers te bedienen. Terreinen die weliswaar onmisbaar zijn voor uw organisatie, maar niet tot uw core-business behoren. De onmisbare randzaken dus. bezigheden waar ú eigenlijk geen tijd voor heeft.

Dit is allemaal mogelijk door de zeer gedifferentieerde en bovendien zeer ruime ervaringen van betrokkenen en medewerkers. Stuk voor stuk zeer en zeer ervaren en bovendien uitstekend opgeleide professionals afkomstig uit vaak hoge functies in bedrijfsleven en overheid. Soms ook met klinkende titels.  

   

PMB enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Bedrijfservices (PMB) is bedoeld om MKB bedrijven een heleboel werk uit handen te nemen. PMB regelt al uw inkopen voor die zaken die niet tot uw core business behoren. Denk dan aan zeer uiteenlopende toepassing zoals schoonmaak, groenonderhoud, inkoop kantoorartikelen, ICT, telefonie, energiebeheer, etc. etc. Eén telefoontje is genoeg en PMB regelt het en/of lost uw storingen op.

    

PMI logo enkel witte achtergrondHeeft u internationale vraagstukken? Vertalingen nodig? Of gewoon de juiste ingang waar ook ter wereld? Paul Marsman International (PMI) is dan uw juiste partner.

Thuis in grote delen van de wereld en beheerst nagenoeg alle moderne talen in woord en geschrift.  

   

PMMS enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Management Services (PMMS) is de koepelorganisatie van een sercice-organisatie en uw ideale partner voor alle personeels- en organisatievraagstukken.

PMMS werft en selecteert nieuw personeel op alle niveaus dankzij een zeer uitgebreid netwerk. PMMS werft in uw opdracht, afhankelijk van uw wensen zowel openbaar als anoniem.

Uw organisatie eens goed laten doorlichten? Neem contact op met PMMS en we bespreken wat u wilt. 

Ook kan PMMS u behulpzaam zijn met consultancy in de meest uiteenlopende aangelegenheden.

Wilt u (nieuw) personeel eens goed en professioneel testen? PMMS regelt het allemaal, professioneel en zo nodig gecertificeerd voor u.

Ook interim management biedt PMMS u aan, dankzij zeer ervaren medewerkers. Zie de detailsite (“coming soon”) voor nog meer informatie.

  

PMG enkel witte achtergrondPMG heeft medewerkers die zeer uitgesproken ervaringen hebben in specifieke branches: 

   

  • PMCR enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Chemical Resources (PMCR) helpt u met al uw vraagstukken betreffende chemie. Ook gecombineerde inkoop kunnen wij u bieden. Bedrijven voor wie chemie bijzaak is maar wel moeten voldoen aan allerlei regels is PMCR uw ideale partner.
         

    Gezien de expertise die PMCR heeft is een complete service samenwerking voor bedrijven die chemische producten als grondstof nodig hebben ook mogelijk. Denk dan aan de chemische sector zelf, maar met name ook aan cosmetica, food, petfood en meer.
        
  • PMMR logo enkel witte achtergrondPaul Marsman Metal Resources (PMMR) Verzorgt al uw vraagstukken in de metaalbranche. Outsourcing, inkoop, onderdelen… het is vaak lastig dat te vinden. Als u het al vindt staat de prijs niet aan. Bundel uw krachten, met behoud van volle discretie en u bent uiteindelijk voordeliger uit. PMMR regelt het voor u.


Kijk verder op de rubriekspagina's (via menu rechts boven) voor meer informatie.   


PMG helpt u blauwe achtergrond

 

 

                                          Design details: Paul Marsman© PMWD