Nieuwsflits. het nieuws inzake Paul Marsman Group. 
- "Het roer is om." Paul Marsman Group in haar oude hoedanigheid is gestopt met alle 
activiteiten. Lopende zaken worden correct afgehandeld, maar dan is het "over en uit." Wij danken iedereen voor het is ons gestelde vertrouwen.

Maar... de mensen zijn er nog. Wij gaan verder als vrijwilligersorganisatie.particulieren helpen met administratieve zaken en websites (dat laatste ook voor ook kleine zelfstandigen).
Meer informatie over PMG treft u op deze website aan. Klik op Nieuwsflits voor de volledige tekst.

Welkom op de website van Paul Marsman group

 

Paul Marsman Group bestaat uit twee hoofdsecties, t.w.:

 • Een deel voor consumenten, gerund door vrijwilligers
 • Een deel professioneel gerund door professionals

Beide secties hebben een eigen websitegedeelte. Op de afzonderlijke delenj staat precies beschreven wat ze doen en waarmee we u behulpzaam kunnen zijn en wat er tegenover staat.

De vrijwilligers werken inderdaad echt vrijwillig en helpen consumenten met allerlei, m.n. admivistratieve aangelegenheden. Slechts een geheel vrijwillige donatie voor een specifiek doel staat er tegenover.

Maak nu uw keuze naar welke sectie u wil:

 PMG helpt u letters blauw witte achtergrond

 

Welkom op de website van Paul Marsman group

 

Paul Marsman Group bestaat uit twee hoofdsecties, t.w.:

 • Een deel voor consumenten, gerund door vrijwilligers
 • Een deel professioneel gerund door professionals

Beide secties hebben een eigen websitegedeelte. Op de afzonderlijke delenj staat precies beschreven wat ze doen en waarmee we u behulpzaam kunnen zijn en wat er tegenover staat.

De vrijwilligers werken inderdaad echt vrijwillig en helpen consumenten met allerlei, m.n. admivistratieve aangelegenheden. Slechts een geheel vrijwillige donatie voor een specifiek doel staat er tegenover.

Maak nu uw keuze naar welke sectie u wil:

 PMG helpt u letters blauw witte achtergrond

 

    PMG blauwe letters 107 witte achtergrond
Vrijwilligers

 

PMG enkel witte achtergrond

Paul Marsman Group (PMG) is een jonge dynamische organisatie met een gemotiveerde groep aan vrijwilligers en zakelijke partners. Ontstaan door en dankzij zeer ruime en uiteenlopende expertises en ervaringen van de initiatiefnemer(s) en zakelijke partners te bundelen.

PMG heeft zich tot doel gesteld om op verschillende terreinen particulieren en kleine zelfstandigen te bedienen. Op terreinen die weliswaar onmisbaar zijn voor uw huishouden of organisatie, maar niet tot uw dagelijkse bezigheden behoren. De onmisbare randzaken dus. Bezigheden waar ú eigenlijk geen tijd voor heeft maar vaak ook geen verstand van heeft.

Dit is allemaal mogelijk door de zeer gedifferentieerde en bovendien zeer ruime ervaringen van betrokken vrijwilligers. Stuk voor stuk zeer en zeer ervaren en bovendien uitstekend opgeleide professionals afkomstig uit vaak hoge functies in bedrijfsleven en overheid. Soms ook met klinkende titels. *)  

    

PMB enkel letters blauw witte achtergrondPMCS is bedoeld om particulieren te helpen met allerlei niet alledaagse dingen. Denk aan fiscale hulp, inregelen van PC's, laptops, telefoons en tablets, allerlei ingewikkelde formulieren invullen, etc. Ook bij de aanschaf van apparatuur kunnen we adviserend optreden. Kortom; een administratief steuntje in de rug.

    

PMI logo enkel witte achtergrondPMWD kan particulieren en kleine zelfstandigen helpen met het opzetten van een eigen eenvoudige website. We designen die site, maar verzorgen ook de domeinnaam en de hosting. Ook als die site regelmatig veranderingen behoeven verzorgen we dat voor u. Klik voor meer informatie op het menuitem rechts.

   

PMMS enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Group bestaat uit louter vrijwilligers, ofschoon de naam anders doet vermoeden. De vrijwilligers hebben echter in hun specialismen ruime ervaringen. Ze hebben een carrière achter de rug op vaak hoge posities met klinkende titels. Ze zijn nu echter met (vroeg) pensioen, maar willen hun kennis en ervaring graag delen met mensen die dat kunnen gebruiken. Naast PMG hebben we ook vaak andere al of niet tijdrovende hobby's. De belangrijkste daarvan is het onderhouden van een website. Een educatieve en goedbezochte site over de stad Nijmegen en haar directe omgeving (Nijmeegs Glorie) en een eveneens goedbezochte  informatiesite met allerlei instanties, evenementen, buurtinformaties, etc. (Nijmegen.Top). Klik op een naam om in te zien. Om die sites actueel te houden is veel tijd (en geld) nodig voor inrichten, aanpassen, hosten, domeinregistraties en templates, maar ook foto's maken en informatie inwinnen over de gefotografeerde onderwerpen. Dat laatste soms pas tegen vergoeding.

PMG enkel witte achtergrondIn principe is de bovengenoemde ondersteuning vrijwilligerswerk. Alleen gemaakte werkelijke kosten worden doorberekend. PMG zal u wel vragen een donatie te doen voor het onderhoud van bovengenoemde websites. Een bijdrage voor fotomaterialen zoals camera, lenzen, flitsapparatuur, statieven, etc. Ook reiskosten zijn hoog, alsook voldoende ICT middelen zoals opslag, software en hardware die nodig is een website bij te houden, alsmede hosting, domeinregistraties en templates. 

Kijk verder op de rubriekspagina's (via menu rechts) voor meer informatie. U kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een eerste contact leggen met ons. Klik op e-mail of zie daarvoor de contactpagina via het menu rechts.   


PMG helpt u blauwe achtergrond

 
*) Na het oprichten van deze vrijwilligersorganisatie kwam er veel vraag om met de professionele tak door te gaan. Na rijp beraad is besloten daar aan toe te geven in afgeslankte vorm. Daarom komt u de professionele sectie ook weer tegen op deze website. Maar deze vrijwilligersorganisatie gaat gewoon door en heeft ten volle onze aansacht. 


Paul Marsman Group
Professioneel

 

 

Enkele medewerkers en partners gingen met (vroeg)pensioen. Een reden ermee te stoppen en als vrijwilligers organisatie verder ye gaan. Dit riep weerstand op bij trouwe klanten en opdrachtgevers. Na uitvoerig beraad tussen de overgeblevenen is besloten in een afgeslankte vorm door te gaan, maar dan naast de al begonnen vrijwilligersorganisatie. Deze organisatie zal dus nog een tijdje beschikbaar zijn voor de dingen die u van ons gewend was. 

 

 

PMG enkel witte achtergrondPaul Marsman Group (PMG) is een jonge dynamische organisatie met een gemotiveerde groep aan medewerkers en partners. Ontstaan door en dankzij zeer ruime en uiteenlopende expertises en ervaringen van de oprichter(s) en partners te bundelen.

PMG heeft zich tot doel gesteld om op verschillende terreinen haar afnemers te bedienen. Terreinen die weliswaar onmisbaar zijn voor uw organisatie, maar niet tot uw core-business behoren. De onmisbare randzaken dus. bezigheden waar ú eigenlijk geen tijd voor heeft.

Dit is allemaal mogelijk door de zeer gedifferentieerde en bovendien zeer ruime ervaringen van betrokkenen en medewerkers. Stuk voor stuk zeer en zeer ervaren en bovendien uitstekend opgeleide professionals afkomstig uit vaak hoge functies in bedrijfsleven en overheid. Soms ook met klinkende titels.  

   

PMB enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Bedrijfservices (PMB) is bedoeld om MKB bedrijven een heleboel werk uit handen te nemen. PMB regelt al uw inkopen voor die zaken die niet tot uw core business behoren. Denk dan aan zeer uiteenlopende toepassing zoals schoonmaak, groenonderhoud, inkoop kantoorartikelen, ICT, telefonie, energiebeheer, etc. etc. Eén telefoontje is genoeg en PMB regelt het en/of lost uw storingen op.

    

PMI logo enkel witte achtergrondHeeft u internationale vraagstukken? Vertalingen nodig? Of gewoon de juiste ingang waar ook ter wereld? Paul Marsman International (PMI) is dan uw juiste partner.

Thuis in grote delen van de wereld en beheerst nagenoeg alle moderne talen in woord en geschrift.  

   

PMMS enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Management Services (PMMS) is de koepelorganisatie van een sercice-organisatie en uw ideale partner voor alle personeels- en organisatievraagstukken.

PMMS werft en selecteert nieuw personeel op alle niveaus dankzij een zeer uitgebreid netwerk. PMMS werft in uw opdracht, afhankelijk van uw wensen zowel openbaar als anoniem.

Uw organisatie eens goed laten doorlichten? Neem contact op met PMMS en we bespreken wat u wilt. 

Ook kan PMMS u behulpzaam zijn met consultancy in de meest uiteenlopende aangelegenheden.

Wilt u (nieuw) personeel eens goed en professioneel testen? PMMS regelt het allemaal, professioneel en zo nodig gecertificeerd voor u.

Ook interim management biedt PMMS u aan, dankzij zeer ervaren medewerkers. Zie de detailsite (“coming soon”) voor nog meer informatie.

  

PMG enkel witte achtergrondPMG heeft medewerkers die zeer uitgesproken ervaringen hebben in specifieke branches: 

   

 • PMCR enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Chemical Resources (PMCR) helpt u met al uw vraagstukken betreffende chemie. Ook gecombineerde inkoop kunnen wij u bieden. Bedrijven voor wie chemie bijzaak is maar wel moeten voldoen aan allerlei regels is PMCR uw ideale partner.
       

  Gezien de expertise die PMCR heeft is een complete service samenwerking voor bedrijven die chemische producten als grondstof nodig hebben ook mogelijk. Denk dan aan de chemische sector zelf, maar met name ook aan cosmetica, food, petfood en meer.
      
 • PMMR logo enkel witte achtergrondPaul Marsman Metal Resources (PMMR) Verzorgt al uw vraagstukken in de metaalbranche. Outsourcing, inkoop, onderdelen… het is vaak lastig dat te vinden. Als u het al vindt staat de prijs niet aan. Bundel uw krachten, met behoud van volle discretie en u bent uiteindelijk voordeliger uit. PMMR regelt het voor u.


Kijk verder op de rubriekspagina's (via menu rechts boven) voor meer informatie.   


PMG helpt u blauwe achtergrond

 

 


Paul Marsman Group

 

 

PMG enkel witte achtergrondPaul Marsman Group (PMG) is een jonge dynamische organisatie met een gemotiveerde groep aan medewerkers en partners. Ontstaan door en dankzij zeer ruime en uiteenlopende expertises en ervaringen van de oprichter(s) en partners te bundelen.

PMG heeft zich tot doel gesteld om op verschillende terreinen haar afnemers te bedienen. Terreinen die weliswaar onmisbaar zijn voor uw organisatie, maar niet tot uw core-business behoren. De onmisbare randzaken dus. bezigheden waar ú eigenlijk geen tijd voor heeft.

Dit is allemaal mogelijk door de zeer gedifferentieerde en bovendien zeer ruime ervaringen van betrokkenen en medewerkers. Stuk voor stuk zeer en zeer ervaren en bovendien uitstekend opgeleide professionals afkomstig uit vaak hoge functies in bedrijfsleven en overheid. Soms ook met klinkende titels.  

   

PMB enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Bedrijfservices (PMB) is bedoeld om MKB bedrijven een heleboel werk uit handen te nemen. PMB regelt al uw inkopen voor die zaken die niet tot uw core business behoren. Denk dan aan zeer uiteenlopende toepassing zoals schoonmaak, groenonderhoud, inkoop kantoorartikelen, ICT, telefonie, energiebeheer, etc. etc. Eén telefoontje is genoeg en PMB regelt het en/of lost uw storingen op.

    

PMI logo enkel witte achtergrondHeeft u internationale vraagstukken? Vertalingen nodig? Of gewoon de juiste ingang waar ook ter wereld? Paul Marsman International (PMI) is dan uw juiste partner.

Thuis in grote delen van de wereld en beheerst nagenoeg alle moderne talen in woord en geschrift.  

   

PMMS enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Management Services (PMMS) is de koepelorganisatie van een sercice-organisatie en uw ideale partner voor alle personeels- en organisatievraagstukken.

PMMS werft en selecteert nieuw personeel op alle niveaus dankzij een zeer uitgebreid netwerk. PMMS werft in uw opdracht, afhankelijk van uw wensen zowel openbaar als anoniem.

Uw organisatie eens goed laten doorlichten? Neem contact op met PMMS en we bespreken wat u wilt. 

Ook kan PMMS u behulpzaam zijn met consultancy in de meest uiteenlopende aangelegenheden.

Wilt u (nieuw) personeel eens goed en professioneel testen? PMMS regelt het allemaal, professioneel en zo nodig gecertificeerd voor u.

Ook interim management biedt PMMS u aan, dankzij zeer ervaren medewerkers. Zie de detailsite (“coming soon”) voor nog meer informatie.

  

PMG enkel witte achtergrondPMG heeft medewerkers die zeer uitgesproken ervaringen hebben in specifieke branches: 

   

 • PMCR enkel letters blauw witte achtergrondPaul Marsman Chemical Resources (PMCR) helpt u met al uw vraagstukken betreffende chemie. Ook gecombineerde inkoop kunnen wij u bieden. Bedrijven voor wie chemie bijzaak is maar wel moeten voldoen aan allerlei regels is PMCR uw ideale partner.
       

  Gezien de expertise die PMCR heeft is een complete service samenwerking voor bedrijven die chemische producten als grondstof nodig hebben ook mogelijk. Denk dan aan de chemische sector zelf, maar met name ook aan cosmetica, food, petfood en meer.
      
 • PMMR logo enkel witte achtergrondPaul Marsman Metal Resources (PMMR) Verzorgt al uw vraagstukken in de metaalbranche. Outsourcing, inkoop, onderdelen… het is vaak lastig dat te vinden. Als u het al vindt staat de prijs niet aan. Bundel uw krachten, met behoud van volle discretie en u bent uiteindelijk voordeliger uit. PMMR regelt het voor u.


Kijk verder op de rubriekspagina's (via menu rechts boven) voor meer informatie.   


PMG helpt u blauwe achtergrond

 

 

                                          Design details: Paul Marsman© PMWD