Nieuwsflits. het nieuws inzake Paul Marsman Group. 
- "Het roer is om." Paul Marsman Group in haar oude hoedanigheid is gestopt met alle 
activiteiten. Lopende zaken worden correct afgehandeld, maar dan is het "over en uit." Wij danken iedereen voor het is ons gestelde vertrouwen.

Maar... de mensen zijn er nog. Wij gaan verder als vrijwilligersorganisatie.particulieren helpen met administratieve zaken en websites (dat laatste ook voor ook kleine zelfstandigen).
Meer informatie over PMG treft u op deze website aan. Klik op Nieuwsflits voor de volledige tekst.

Paul Marsman Bedrijfservices

 

PMB logo enkel blauwe achtergrondPaul Marsman Bedrijfservices (PMB), ook wel Paul Marsman Beheer genoemd, is de koepelorganisatie binnen de groep voor allerlei servicegroepen. Bedoeld om MKB bedrijven een heleboel onnodig werk uit handen te nemen.

PMB regelt de meest uiteenlopende zaken voor u. Gericht op die zaken die weliswaar inmisbaar zijn voor de bedrijfsvoering, maar niet tot de dagelijkse "core-business" van uw onderneming behoren. 

Denk in dit verband aan zeer uiteenlopende toepassing zoals schoonmaak, groenonderhoud, inkoop kantoorartikelen, ICT, telefonie, energiebeheer, etc. etc. Eén telefoontje is genoeg en PMB regelt het en/of lost uw storingen op. Bovendien spaart u geld uit, omdat wij voor meerdere bedrijven dit doen en dus hoge kortingen kunnen afswingen

De volgende vaste servicegroepen maken deel uit van PMB (klik op de betreffende servicegroep voor de pagina):

Maar ook voor alle andere bedrijfsondersteunende aktiviteiten bent u bij PMB aan het juiste adres.   

PMB staat klaar letters blauw witte achtergrondPMG helpt u blauwe achtergrond 

PMB is a part of Paul Marsman Group

    

                                          Design details: Paul Marsman© PMWD