Nieuwsflits. het nieuws inzake Paul Marsman Group. 
- "Het roer is om." Paul Marsman Group in haar oude hoedanigheid is gestopt met alle 
activiteiten. Lopende zaken worden correct afgehandeld, maar dan is het "over en uit." Wij danken iedereen voor het is ons gestelde vertrouwen.

Maar... de mensen zijn er nog. Wij gaan verder als vrijwilligersorganisatie.particulieren helpen met administratieve zaken en websites (dat laatste ook voor ook kleine zelfstandigen).
Meer informatie over PMG treft u op deze website aan. Klik op Nieuwsflits voor de volledige tekst.

PMCS donker grijze letters 72 55 witte achtergrond

"Paul Marsman Consumer Services©" helpt hoofdzakelijk op vrijwillige basis particulieren met allerlei vraagstukken die ze niet dagelijks bij de hand hebben, maar wel gedaan moeten worden. Denk dan aan:

  • De jaarlijkse belastingaangifte
  • Aanvraag of wijziging toeslagen
  • Invullen van formulieren voor allerlei instanties
  • Het uitzoeken van de juiste verzekeringen (alleen advies. Wij verkopen geen verzekeringen)
  • Adviseren bij de aankoop van diverse apparatuur
  • Het installeren, inregelen en gebruiksklaar maken van PC's, laptops, telefoons en tablets (geen Apple)
  • Aanleggen en installeren kleine thuisnetwerken
  • Aansluiten en installeren van printers, scanners, etc.
  • Het hosten, designen en bouwen van privé-websites. Ook aanvraag en beheer domeinnaam. Zie hiervoor verder onder PMWD (Paul Marsman Web Design) in het menu rechts op de pagina. 

Wij zijn actief in de regio's Nijmegen en Venlo. U kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een eerste contact leggen met ons. Klik op e-mail of zie de contactpagina via het menu rechts.     

Wij vragen geen vergoeding. In principe helpen wij op vrijwillige basis. Alleen gemaakte werkelijke kosten worden doorberekend indien van toepassing.

  

Wij vragen u wel een donatie te doen voor een uitgebreide, populaire, goedbezochte en kostenintensieve website waar onderandere ouderen veel plezier aan beleven. Die website gaat over de stad Nijmegen en haar omgeving en bevat veel informatie over gebouwen, infrastructurele kunstwerken, bekende personen voor de regio, informatie over buurgemeentes, etc. Een website die nog volop in ontwikkeling is.

Nieuwsgierig?
De site heet "Nijmeegs Glorie." Klik dit item aan in het menu rechts op de pagina voor een voorbeeld.

Een informatie website over die stad en regio met allerlei informatie over vrije tijd, nieuws, evenementen en nog heel veel meer is te vinden onder de naam: "Nijmegen.Top." Klik dit item aan in het menu rechts op de pagina voor een voorbeeld.

Klik op één van de namen en de site opent op uw apparaat. Ze zijn ontwikkeld voor browsers onder Windows-10 (Chrome, AVG, EDGE, etc) en minder geschikt voor mobiele apparatuur. Van beide sites bestaat ook een Facebook-groep onder de gelijke naam. Interactief voor de leden. U kunt daar lid van worden met een facebookaccount. 

PMCS donker grijze letters 69 licht grijze achtergrond

                                          Design details: Paul Marsman© PMWD