Nieuwsflits. het nieuws inzake Paul Marsman Group. 
- "Het roer is om." Paul Marsman Group in haar oude hoedanigheid is gestopt met alle 
activiteiten. Lopende zaken worden correct afgehandeld, maar dan is het "over en uit." Wij danken iedereen voor het is ons gestelde vertrouwen.

Maar... de mensen zijn er nog. Wij gaan verder als vrijwilligersorganisatie.particulieren helpen met administratieve zaken en websites (dat laatste ook voor ook kleine zelfstandigen).
Meer informatie over PMG treft u op deze website aan. Klik op Nieuwsflits voor de volledige tekst.

Hier staan de nieuwtjes van Paul Marsman Group.

- "Het roer is om." Paul Marsman Group in haar oude hoedanigheid is gestopt met alle activiteiten. Lopende zaken worden correct afgehandeld, maar dan is het "over en uit." Wij danken iedereen voor het is ons gestelde vertrouwen.

Maar... de mensen zijn er nog, maar met (vroeg)pensioen. Wij gaan op een "lager pitje" verder als vrijwilligersorganisatie. We gaan op vrijwillige basis particulieren helpen met administratieve zaken die wel gedaan moeten worden, maar waar men meestal geen kennis van heeft. Ook gaan we particulieren en kleine zelfstandigen helpen met hun websites. 

Wij gaan ons ook bezig houden met het verder opzetten van onze eigen websites. Wij zullen degenen die we helpen dan ook een donatie voor die websites vragen. 

Meer informatie over PMG nieuwe stijl treft u op deze website aan

                                          Design details: Paul Marsman© PMWD