Nieuwsflits. het nieuws inzake Paul Marsman Group. 
- "Het roer is om." Paul Marsman Group in haar oude hoedanigheid is gestopt met alle 
activiteiten. Lopende zaken worden correct afgehandeld, maar dan is het "over en uit." Wij danken iedereen voor het is ons gestelde vertrouwen.

Maar... de mensen zijn er nog. Wij gaan verder als vrijwilligersorganisatie.particulieren helpen met administratieve zaken en websites (dat laatste ook voor ook kleine zelfstandigen).
Meer informatie over PMG treft u op deze website aan. Klik op Nieuwsflits voor de volledige tekst.

Paul Marsman Information Technology

 

PMIT logo enkel witte achtergrondInformatie technologie is onmisbaar in de moderne bedrijfvoering. We zijn er helemaal van afhankelijk. Toch is het vaak een probleem om computersystemen draaiende te houden, de juiste telefooncentrale aan te schaffen, een stabiel netwerk te creëren, uw website te maken en aktueel te houden. Een specialist op de loonlijst is te duur. Ook heeft u geen volle FTE voor die discipline. Maar u zelf vind het veel te tijdrovend. 

Geen probleem meer als u samenwerkt met PMIT. Wij hebben overal goede ingangen en kunnen u de juiste systemen adviseren, simpel omdat we ze kennen en er ervaring mee hebben. Wij shoppen voor u bij diverse oplossers en zitten niet vast aan één principaal.

Ook voor het ontwikkelen en designen van uw website bent u bij PMIT aan het juiste adres. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren.PMIT staat klaar letters blauw witte achtergrondPMG helpt u blauwe achtergrond

PMIT is an part of: Paul Marsman Group

                                          Design details: Paul Marsman© PMWD